Tokat Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Dağlıoğlu

Tokat İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Tosyalı hemşehrimiz Sayın Ali Dağlıoğlu

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) olarak, dernek çalışmalarımız hakkında bilgi vermek amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda, devlet büyüklerimizi ziyaret etmenin yanında, kamu kurum ve kuruluşları ile çeşitli meslek gruplarında başarılı olmuş Tosyalı değerlerimizi de ziyaret ediyoruz.

.
Makamlarında veya çeşitli vesilelerle şehrimizde bir araya geldiğimiz bu değerli yöneticilerimizi bilmeyenlere tanıtmayı, tanıyanlara ise bir kez daha hatırlatmayı amaçlıyoruz. Tokat İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Tosyalı hemşehrimiz Sayın Ali Dağlıoğlu’nun başarılarının artarak devamını dileriz.

.

TOKAT İL NÜFUS VE VATANDAŞLIK MÜDÜRÜ SAYIN ALİ DAĞLIOĞLU KİMDİR

.

Dağlı, 25.10.1986 yılında Kastamonu’nun Tosya ilçesinde doğdu. ilk okulu Tosya Yavuz Selim İlkokulu’nda, orta okulu ise Ilgaz Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda bitirdi. Merzifon Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 2004 yılında mezun olduktan sonra aynı yıl yapılan KPSS sınavı ile Haymana ilçesinde memurluğa atandı. 2009 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdikten sonra, 2011 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu görevde yükselme sınavını kazanarak, Merzifon Nüfus Müdürlüğüne Şef olarak atandı.

.
2014 yılında Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Yerel Yönetim Bölümünde Yüksek Lisansını yaptı. İçişleri bakanlığının 2015 yılında açmış olduğu görevde yükselme sınavını kazanarak Tokat Merkez İlçe Nüfus Müdürü olarak atandı. 5 yıl boyunca sürdürdüğü bu görevinin ardından, 13.10. 2020 tarihinde Tokat İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak atandı.


Sayın Dağlıoğlu evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir