Daire Başkanı Özgür Akif Tel

Tarım ve Orman Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Stratejik Pazarlama Daire Başkanı Tosyalı Hemşehrimiz Sayın Özgür Akif Tel

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) olarak, dernek çalışmalarımız hakkında bilgi vermek amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyoruz.

Devlet büyüklerimizi ziyaret etmenin yanında, kamu kurum ve kuruluşları ile çeşitli meslek gruplarında başarılı olmuş değerli Tosyalı hemşehrilerimizi de ziyaret ediyoruz.

Alanlarında başarılı olan değerli Tosyalı hemşehrilerimizi, tanımayanlara tanıtmak, tanıyanlara ise bir kez daha hatırlatmak adına yeni bir çalışma başlattık.

Bu kapsamda bizleri makamında kabul etme nezaketi gösteren, Tarım ve Orman Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Stratejik Pazarlama Daire Başkanı Tosyalı Hemşehrimiz Sayın Özgür Akif Tel’e bir kez daha teşekkür ederken, başarılarının artarak devamını dileriz.

.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI STRATEJİK PAZARLAMA DAİRE BAŞKANI TOSYALI HEMŞEHRİMİZ SAYIN ÖZGÜR AKİF TEL KİMDİR.

Sayın Özgür Akif Tel, 1975 yılında Kastamonu’nun Tosya ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokulu Tosya’da, lise eğitimini Çankırı ‘da tamamladı.

.

1993 yılında, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Kastamonu Elsanatları Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nde Teknisyen olarak memuriyete başladı. 1999 yılında Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümünden mezun oldu.

.

Bakanlığımızın Bilecik ve Bursa teşkilatlarında Mühendis ve İlçe Müdür vekili olarak görev yaptıktan sonra 2012 yılında Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü emrine atandı. 2014 yılında Ankara Üniversitesinde Yüksek Lisansını tamamladı.

.

2017 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Adalet bölümünden mezun oldu. Halen Ankara Üniversitesinde Tarım Ekonomisi alanında Doktora eğitimine devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babası olup, halen Tarım ve Orman Bakanlığı Stratejik Pazarlama Daire Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir