Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık

939 bin nüfusu ile Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Ankara’nın Keçiören ilçesinin Milli Eğitim Müdürü Tosyalı hemşehrimiz Sayın Ayhan Işık.

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) olarak, dernek çalışmalarımız hakkında bilgi vermek amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyoruz.

Bu kapsamda, devlet büyüklerimizi ziyaret etmenin yanında, kamu kurum ve kuruluşları ile çeşitli meslek gruplarında başarılı olmuş değerli Kastamonulu hemşehrilerimizi de ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimiz vesilesiyle, alanlarında başarılı olan değerli hemşehrilerimizi bilmeyenlere tanıtmayı, tanıyanlara ise bir kez daha hatırlatmayı amaçlıyoruz.

Bizleri Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki makamında kabul etme nezaketi gösteren, Tosyalı hemşehrimiz Sayın Ayhan Işık’a teşekkür ederken, başarılarının artarak devamını dileriz.

.

KEÇİÖREN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TOSYALI HEMŞEHRİMİZ SAYIN AYHAN IŞIK KİMDİR

Sayın Işık, 1972 yılında Kastamonu İlinin Tosya İlçesinde dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümü´nden mezun oldu. Görevine Samsun /Vezirköprü Lisesi Tarih Öğretmeni olarak başladı. Sırasıyla Çankırı /Kurşunlu ve Ankara /Beypazarı ilçelerinde öğretmenlik görevine devam etti.

Ankara Beypazarı Lisesi´nde Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Aynı lisede ve Beypazarı Anadolu Lisesi’nde Müdür Vekilliği görevlerini üstlendi. 2014-2016 yılları arasında Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Ayhan IŞIK görevine Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir