Avukat Temel Eken

Ankara’da faaliyetlerini sürdüren Temel Hukuk Bürosu sahibi Tosyalı hemşehrimiz Avukat Sayın Temel Eken

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) olarak, dernek çalışmalarımız hakkında bilgi vermek amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyoruz.

Bu kapsamda, devlet büyüklerimizi ziyaret etmenin yanında, kamu kurum ve kuruluşları ile çeşitli meslek gruplarında başarılı olmuş değerli Kastamonulu hemşehrilerimizi de ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimiz vesilesiyle, alanlarında başarılı olan değerli hemşehrilerimizi bilmeyenlere tanıtmayı, tanıyanlara ise bir kez daha hatırlatmayı amaçlıyoruz.

Bizleri Temel Hukuk Bürosu’ndaki makamında kabul etme nezaketi gösteren, Tosyalı hemşehrimiz Avukat Sayın Temel Eken’e teşekkür ederken, başarılarının artarak devamını dileriz.

.

TEMEL HUKUK BÜROSU SAHİBİ TOSYALI HEMŞEHRİMİZ AVUKAT SAYIN TEMEL EKEN KİMDİR

1979 yılında Ankara’da dünyaya geldim. Aslen Kastamonu Tosya’lıyım. İlkokulu Hasan Özbay İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi Ömer Seyfettin Lisesinde, lisans eğitimimi Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladım. 2011 yılında Melike hanım ile evlendim, iki kız çocuğu babasıyım. 2002 yılında Ankara Barosuna kayıt olarak, Temel Eken Hukuk Bürosunu kurdum. 2002 yılından bu yana yaklaşık 18 yıldır serbest avukatlık yapmaktayım. Geçmiş dönemde Tosya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde Yönetim Kurulu başkanlığı, Kastamonu Dernekler Federasyonunda Yönetim kurulu üyeliği yaptım. Şu an Türk Sanayici ve iş Adamları Vakfında Sanayi ve Ticaret Platform Başkanlığı, Anadolu Birleştirici Sanayici ve İşadamları Derneği Ankara Şubesi başkanlığı, Türkiye Sağlık Vakfında Sağlık Hukuku komisyonu üyeliği görevlerini yürütmekteyim. Farklı dergilerde mesleki makalelerim yayınlanmıştır. Avukatlık mesleğini çok severek ifa etmekteyim. Ülkemizde adaletin tecellisi adına avukatlık mesleğinin son derece önemli olduğuna inanmaktayım.

Hukuk büromuz dinamik ve çalışkan kadrosu ile yerli ve yabancı şahıs ve şirketlere ulusal ve uluslararası hukuk alanlarında kaliteli avukatlık ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Ülkemizin birçok noktasında konusunda deneyimli çözüm ortağı ofislerle iş birliği yapmaktadır. Ofisimizde; ticaret hukuku, borçlar hukuku, iş hukuku, şirketler hukuku, icra iflas hukuku, sosyal güvenlik hukuku, idare hukuku, enerji hukuku, vergi hukuku, gayrimenkul hukuku, aile hukuku ve ceza hukuku alanında konusunda uzman avukatlar tarafından profesyonel hizmetler sunulmaktadır. Birçok yerli ve yabancı şirkete hukuki danışmanlık hizmeti verilmektedir. Hukuk büromuzca verilen hizmetlerde; yürürlükteki kanunlar, her türlü yerli ve yabancı hukuk kuralları ve gelişen dünyanın teknik, bilişim ve yönetsel ihtiyaçları dikkate alınmaktadır. Sunduğumuz hizmetlerde yegâne amacımız; ihtiyaçlara hızlı, kaliteli ve güvenli cevap verebilmek, müvekkilimizin en üst düzey memnuniyetini sağlamaktır.

Adalet kutup yıldızı gibidir. Tarafımız ve yönümüz her daim adalet olmalıdır.

Av. Temel Eken

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir