Tosya Namık Kemal Ortaokulu’nda Bahar Şenliği Düzenlendi.

Tosya Namık Kemal Ortaokulu’nda düzenlenen şenliğin açılışında konuşan Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, Müfredat kapsamında öğrencilerin  yaptıklarını yıl sonunda sergilediklerini söyledi.

Şenlikte öğretmen ve öğrenciler tarafından yapılan 130 adet resmin sergilendiği resim sergisinin yer aldığını belirten Demirci, “ İki gün boyunca açık kalacak olan sergimizde bir birinden değerli resimlerimiz sizlerin beğenisine sunulmuştur.  Yine şenlik kapsamında  öğretmen ve velilerimiz tarafından hazırlanan kermesimiz  ile  müzik dinletisi de yer almaktadır. Katılımlarınızdan ötürü sizlere ve şenliğin hazırlanmasında başta öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Tosya Müftüsü Mahmut Uluşahan’ın  yaptığı duanın ardından açılış kurdelesi kesildi.

Katılımcılar daha sonra resim sergisini ve kermesi gezdi. Tosya Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Hüseyin Tümtürk tarafından katılımcılara şenlik hakkında bilgiler verildi. Çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Şenliğin açılışına, Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosya Cumhuriyet Savcısı Ömer Kalaycı, Baro İlçe Temsilcisi Av. Erdoğan Güven, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Batman, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Takır, AK Parti Tosya İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Tosya Belediye Meclis Üyesi Sevgi Cınbar, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Salih Tekeli, Tosya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arslan, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir