Milletvekilleri Uluay ve Ekmekci Tosya’yı ziyaret etti.

AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekci Tosya’yı ziyaret etti.

AK Parti Tosya İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen milletvekilleri Uluay ve Ekmekci, yeni göreve gelen AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Burada konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, hem hayırlı olsun demek, hemde istişare yapmak üzere ilçeyi ziyaret ettiklerini söyledi.

Yeni yönetimin yeni zaferler elde edecek bir yönetim olacağını belirten Ünlü, şunları kaydetti :

“ Eski, yeni, yedek ve asil ayrımı olmaksızın herkes bizim için partimizin birer neferidir. Biz bugüne kadar elde ettiğimiz zaferleri ve kazanımları hep parti teşkilatlarımız  sayesinde elde ettik. Önceki dönemde görev alan emek veren partimizin kuruluşunda bugüne kadar davamız için, partimiz için, Tosya’mız için mücadele eden tüm AK Parti’li büyüklerimize ve kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyorum.  Allah razı olsun. Allah yeni oluşan bu yönetime hayırlı hizmet yapmasını nasip eylesin.”

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hep birlikte başarılı çalışmalara imza atacaklarını kaydetti.

Ziyarette, AK Parti Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Mehdi Yenikomşuoğlu, AK Parti Tosya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Cınbar ve partililer yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir