Tosya Belediye Başkanı Kavaklıgil, Gazeteciler Onuruna Yemek Verdi

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle yemekte bir araya geldi.

Uluslararası D-100 kara yolu üzerinde yer alan Recep Usta’nın Yeri Tesislerinde  düzenlenen yemekli programda konuşan Kavaklıgil, ilçede görev yapan gazetecilerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir  arada olmak istediklerini söyledi.

Tosya Belediye Başkanlığı olarak her zaman gazetecilerle beraber olduklarını belirten Kavaklıgil, şunları kaydetti : “Rabbim, hem işlerinizde hem aile hayatınızda, başarı dolu bir ömür nasip etsin sizlere. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesile oluyor, hem yan yana geliyoruz, hem de hasbihal etmiş oluyoruz. Rabbim inşallah güzel günlerde, güzel işler yapmayı hepimize nasip eylesin. Sizin mesleğiniz, kimi  zamanda bir çok fedakarlığı yapmanızı gerektiren, maddiyatın da ötesinde insanların gönül vermesiyle ortaya çıkabilecek bir meslek. Hepinize  ayrı ayrı teşekkür ederim. Emeğiniz inşallah zayi olmaz. Gönlünüzde ne varsa, hayatınızda da onu  rabbim sizlere  nasip etsin. Güzel günlerde buluşmak ümidiyle.”

Başkan Kavaklıgil, konuşmasında, Tosya Belediyesi olarak hayata geçirdikleri çalışmalar ve projeleri  hakkında da bilgi verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola ve MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı da  gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir