22 Aralık 2025 tarihinde, Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı İlimiz AFAD (Afet ve Acil Durum) yerleşkesi Toplantı Salonunda, Valimiz Sayın Meftun DALLI başkanlığında, Cumhuriyet Savcısı Sayın ÖZGÜR ÖZEN, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın AHMET ÜSTÜN GÖKSOY, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet YILDIRIM, İl Emniyet Müdürü Sayın Tamer TAŞ, İl Jandarma Komutanı Sayın J. Kd. Alb. Hikmet UZ, Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Doç . Dr. Ömer ERDOĞAN, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan GÜMÜŞ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Sami KUŞÇU, Aile, ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Harun KÖKSALAN, İl Müftü Yrd. Sayın Kazım ATÇI, Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Şube Müdürü Sayın Muhteşem BİROL, Yeşilay Kastamonu temsilcisi Sayın Abdullah SAVAŞ, Denetimli Serbestlik Müdürü Sayın İlker ÖCAL, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Sayın Seher AKTAŞGİL ve İl Sağlık Müdürlüğümüz personellerinin katılımları ile gerçekleştirildi.
AFAD toplantı salonunda gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ ‘ın İl Sağlık Müdürlüğü olarak, 2025 yılı ilimizde bağımlılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen faaliyetlerin sunumunun ardından, Kurum temsilcilerinin sunumlarına geçildi.
Kurumların çalışmalar ve faaliyet sunumlarının ardından belirlenen gündemle kamu kurumlarının 2025 yılı faaliyetleri görüşülerek ilimizin değerlendirmesi yapılmış, koruyucu ve önleyici tedbirlere yönelik kararlar alınmıştır. Bu kapsamda özellikle kurumlar arası işbirliğinin güçlendirilmesi, bu alandaki faaliyet, denetim ve farkındalık çalışmalarının artırılmasının önemi vurgulanarak 2026 yılı faaliyet raporu ve gündem maddeleri belirlenmiş, alınması gereken önlemler karara bağlanmıştır. Toplantı katılımcıların görüş ve önerilerinin ardından sona ermiştir.

HABER METNİ VE FOTOĞRAF KAYNAK KASTAMONU SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL MEDYA HESABI